Letöltések

Revit brossúra

letöltés

Revit rendszerkövetelmények

Revit

Épületinformáció-modellezésre kifejlesztve

A Revit egy épületinformáció-modellezéshez készült szoftver, amely támogatja a több szakágat is felölelő tervezési folyamatot az együttműködések során. Hatékony eszközei lehetővé teszik az intelligens modellalapú megközelítést az épületek és az infrastruktúraprojektek tervezése, kivitelezése és kezelése során.

Kifejezetten az egyes szakágak igényeihez kialakított eszközök

Építészeti tervezés

Az ötletek a koncepciótervtől az építési dokumentációig ugyanabban a szoftverkörnyezetben kezelhetők. Optimalizálható az épületteljesítmény, és lenyűgöző látványtervek hozhatók létre.

Szerkezettervezés

A szerkezettervezéshez szükséges egyedi eszközök használatával intelligens szerkezetmodellek hozhatóak létre az épület egyéb alkotóelemeivel összhangban. Kiértékelheti, az elemek megfelelnek-e az építési és biztonsági előírásoknak.

Gépészeti, villamossági és épületgépészeti (MEP) tervezés

Az intelligens modell által koordináltan és egységesen biztosított információknak köszönhetően a MEP épületrendszerek nagyobb pontossággal, az építészeti és szerkezeti alkotóelemekkel nagyobb összhangban tervezhetők meg.

Kivitelezés

A kivitelezhetőséget és a tervezői szándékot még a kivitelezés megkezdése előtt kiértékelheti. Behatóbban megismerheti az eszközök, módszerek és anyagok használatát, és mindezek összefüggéseit.

További részletek a termékről >>

Kérje ajánlatunkat
Próbaverzió letöltése

Revit termékleírás

Hamarosan...