Megújult az Inventor!

"Tudjuk, hogy a lehető legjobb termék elkészítésére törekszik. Csakúgy, mint az Inventor."

Az Autodesk megállás nélkül innoválja, fejleszti termékeit. Ennek elengedhetetlen része, hogy a felhasználók véleményét is bevonják ezen projektekbe. Ez nem volt másképp az Inventor- al sem, mivel a felhasználók által kapott információkat felhasználva egy még felhasználóbarátabb, egyszerűbb és produktívabb terméket hoztak létre a 2020-as verzióban.

 A legújabb teljesítménybeli fejlesztések révén egyre nagyobb és összetettebb tervekkel dolgozhat. Az inventor 2020-ban az összeállítások, alkatrészek, rajzok és az AnyCAD folyamatok terén is magas volt a fejlődés. A más forrásból származó, nem natív CAD adatok gyakori jelenség a mérnöki szakmában. Adódhat más CAD szoftver környezet. Ezért használ az Autodesk Inventor továbbra is Solidworks-höz hasonló eszközöket. Lehetőség van CATIA-, JT-, Parasolids- és Rhino fájlokhoz. Még könnyebb összekötni a szoftvert a Fusion 360 generatív tervezési munkafolyamatait az Inventor-projektekkel. Nem kell az idejét vesztegetnie az Inventor tervek rendezésével, a módosítások mind a Fusion 360-ban, mind az Inventorban frissülnek.

 

 

Az Express mód lehetővé tesz még több vázmodellezési opciót. Új és hatékonyabb párbeszédpanelek állnak rendelkezésre, pl. "Anyagok és megjelenés", "Furat", "Kötés", melyek gyorsabban reagálnak a parancsokra. A nagy összeállításokban gördülékenyebb lett a nagyítás és eltolás funkció. Sokkal gyorsabban jönnek létre mostmár az alkatrészek sajátosságmintái, ezáltal az összeállításokban is felgyorsulnak az asszociatív minták. Pár kattintásból segéd - és metszeti nézetek hozhatóak létre.

 

 

Az új verzió megújult külsőt kapott. Egyszerűbb felület, megújult stílusok, ikonok, valamint  a többmonitoros rendszer hatékonyabb támogatása kényelmesebb munkateret biztosít. Az Autodesk aktualizálta a tükrözött lemezalkatrész-részegység parancsot, illetve bekerült a csak olvasható mód, mely licenc néküli megtekintést biztosít. A vázszerkezet készítő még több lehetőséget kínál az elemek és a nevek beállítására.

Számos parancs került fejlesztésre: 

  • Többszörös sarokkötés
  • Többszörös horony
  • Hosszabbítás
  • Rövidítés
  • Metszés
  • Kiterítés (új parancs)

Saját tulajdonságpanelt kapott a Kihúzás, a Megforgatás, és söprés és a Menet parancs, melyek növelik a termelékenységet, valamint rugalmasságot biztosít a geometriák létrehozása közben. A Kihúzás tulajdonságpanelen könnyedén válthat szilárdtest és felület között, megadhatja a kimenet típusát, átfordíthatja a szűkülés szögét. Akár e parancs közben is szerkesztheti a vázlatot, el sem kell hagynia hozzá a tulajdonságpanelt.

Ha már rendelkezik Inventor vagy Inventor LT előfizetéssel, telepítse az új verziót az Autodesk fiókjából vagy az Autodesk asztali alkalmazásból!

Ha nincs még Inventor-ja, rendelje meg nálunk!