Teszt üzemmód

Letöltések

Civil 3D és Infraworks együtt

letöltés

Civil 3D oktatás Civil 3D rendszerkövetelmények

Civil 3D

Az infrastruktúra tervezők jobb keze

A Civil 3D egy teljeskörű építőmérnöki tervező és dokumentációs eszköz, melynek alapját az iparági szabvánnyá vált AutoCAD biztosítja. A szoftver teljesen dinamikus működése lehetővé teszi a tervezés során fellépő gyors változtatásokat, amelyek a tervdokumentáció minden részletére kihatással vannak. Így lecsökken a tervmódosításokkal járó és a hibák miatt elvesztett idő.

A Civil 3D az AEC gyűjtemény oszlopos tagja, ami támogatja a különböző szakágak együttműködését és lehetővé teszi az adatok veszteség nélküli folyamatos áramlását.

A szoftver intelligens 3D modellező eszközei támogatják a BIM munkafolyamatokat és segítenek lecsökkenteni a tervezéshez, elemzéshez és a változtatások bevezetéséhez szükséges időt. Erőteljes funkciókészlettel rendelkezik az építőmérnöki tervezés és dokumentálás, földmérés és adatgyűjtés, látványtervezés és elemzés valamint együttműködés és adatmegosztás területén is. Az időigényes munkafolyamatok automatizálhatók így segítve a munkafolyamatok nyomonkövethetőségét.

További részletek a termékről >>

 

 

 

 

Civil 3D termékleírás

 

Hamarosan...