Termékek

AutoCAD Iparág-specifikus eszközkészlettel

A már jól ismert funkciókon túl, az új AutoCAD 7 eszközkészletet is tartalmaz: Architecture | Electrical | Map 3D | Mechanical | MEP | Plant 3D | Raster Design + AutoCAD Mobile + AutoCAD Web

Bővebben

Inventor

Gépészeti tervező és 3D CAD szoftver Az Inventor® egy 3D CAD modellezőszoftver a termék- és gépészeti tervezők számára. Ismerje meg az Inventor modellezési, tervezési, szimulációs és renderelési szolgáltatásait!

Bővebben

AutoCAD LT

Rajzoljon gyorsabban. Bárhol. Gyorsabban és nagyobb pontossággal készíthet és szerkesztheti a 2D rajzokat és dokumentációkat – bárhol is tartózkodjon

Bővebben

Termék -és gyártástervezés gyűjtemény

A 3D terméktervezési és gépipari szoftverek használatával bármit megtervezhet, szimulálhat és megalkothat. A gyűjtemény ötvözi a professzionális szintű CAD-, CAM- és CAE-technológiákat. Az Inventoron belül működő összes eszközt – köztük az AutoCAD-et – versenyképes áron szerezheti be.

Bővebben

Fusion 360

A Fusion 360 ipariforma- és a gépészeti tervezési, szimulációs, csoportmunka- és megmunkálási képességeket ötvöz egyetlen integrált, a koncepciótól a gyártásig minden folyamatot lefedő eszközkészletben. A Fusion 360 használatával a teljes termékfejlesztési folyamatot egyetlen felhőalapú platformon kapcsolhatja össze Mac és PC számítógépen egyaránt.

Bővebben

Vault

Biztonságos tervadat kezelés egy központi helyen, mely megakadáloyzza a duplikációt, zavarokat és a fájlok felülírását. Együttműködés PDM (Product Data Management) szoftverekkel, melyek nagyban felgyorsítják a projekt lefutását.

Bővebben

AutoCAD Mechanical eszközkészlet

AutoCAD Mechanical eszközkészlet az AutoCAD szoftverrel egy csomagban érhető el. Szabványalapú alkatrészek és eszközök könyvtárát kínálja, amivel egyszerűbbé teszi a gyártásra kész gépészeti tervek létrehozását, módosítását és dokumentálását.

Bővebben

AutoCAD Electrical eszközkészlet

AutoCAD Electrical eszközkészlet az AutoCAD szoftverrel egy csomagban érhető el. Az elektromos tervezéshez szükséges szolgáltatásokat kínál az elektromos vezérlőrendszerek létrehozásához, módosításához és dokumentálásához.

Bővebben

AutoCAD Plant 3D eszközkészlet

AutoCAD Plant 3D eszközkészlet az AutoCAD szoftverrel egy csomagban érhető el.Ezek a szolgáltatások megkönnyítik a P&ID tervek készítését és azok integrálását a 3D üzemterv-modellekbe.

Bővebben